Категории Информация
Кассы Добавить событие
Онлайн концерт: Моцарт, Мендельсон, Ліндпайнтер. СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР НФУ.
28 января 2022

Онлайн концерт: Моцарт, Мендельсон, Ліндпайнтер. СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР НФУ.

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ОНЛАЙН»

Онлайн-трансляция

О событии

28 січня Академічний симфонічний оркестр Національної філармонії України під орудою головного диригента Миколи Дядюри представить музику Петера Йозефа фон Ліндпайнтера, Вольфганга Амадея Моцарта та Фелікса Мендельсона-Бартольді.
Цього вечора солістами будуть Дмитро Гудима (гобой), Дмитро Медоліз (флейта), Олег Мороз (кларнет), Олександр Саєнко (фагот), Дмитро Таран (валторна). Разом із оркестром вони виконають Концертну симфонію німецького композитора і диригента Петера Йозефа фон Ліндпайнтера, який більшу частину життя був керівником придворного оркестру в Штутгарті, але його більше знали як композитора.
На думку дослідників, творчість Петера Йозефа фон Ліндпайнтера була дуже популярною за життя. Зокрема, Ліндпайнтер-композитор мав схвальні відгуки від сучасників Фелікса Мендельсона-Бартольді та Гектора Берліоза, які захоплювалися його досягненнями. Відомо, що власні зінгшпілі Ліндпайнтер створив під впливом музики Карла Марії фон Вебера.
Програма:
В. А. Моцарт - Увертюра до опери «Луцій Сулла»
П. Й. Ліндпайнтер - Концертна симфонія для флейти, гобоя, кларнета, валторни, фагота і оркестру сі бемоль мажор, тв.36
Ф. Мендельсон-Бартольді - Симфонія № 4 ля мажор («Італійська»), тв.90
Під час концерту відбудеться онлайн трансляція наживо.
Насолоджуйтесь вишуканою класикою у неперевершеному виконанні та приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 28 січня. Початок о 19:00.
Про доступ до онлайн трансляцій концертів.
Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:
1. Оплатити доступ до онлайн трансляції.
2. Отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.
3. Якщо ви не отримали лист із персональним лінком, перевірте папку «Спам». У разі неотримання листа, напишіть повідомлення на адресу технічної підтримки: [email protected].
4. Мати мережу Інтернет, щоб дивитися концерт наживо.
5. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати ліворуч трикутник Play для відтворення трансляції.
6. Якщо все ж таки виникли технічні проблеми, напишіть повідомлення на електронну пошту підтримки трансляції – [email protected], вказавши електронну адресу, на яку Ви отримали квиток доступу до онлайн трансляції концерту.
Предварительный заказ
Заявка на промо-код